Ραγίζουν καρδιές τα σπαρακτικά μοιρολόγια για τον Λευτέρη Καλομοίρη

Από νωρίς το πρωί, οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας για να πουν το τελευταίο αντίο στον Ντελικανή

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι τον 60χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη στα Ανώγεια, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 2/5, έπειτα από διαπληκτισμό που οδήγησε σε διπλό φονικό ανάμεσα στον γιο του και τον επίσης εκλιπόντα 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4/5, οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Ντελικανή», όπως τον αποκαλούσαν, Λευτέρη Καλομοίρη. Σπαρακτικά είναι τα μοιρολόγια της γυναίκας του και των παιδιών του.

Παράλληλα, ο 29χρονος γιος του μαντιναδολόγου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. Ο 29χρονος θα περάσει την πόρτα του ανακριτή την ώρα που συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του Καλομοίρη

Μία και μοναδική σφαίρα ήταν αρκετή για να οδηγήσει στον θάνατο τον Λευτέρη Καλομοίρη, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας. Συγκεκριμένα, η σφαίρα, με φορά από πάνω προς τα κάτω, διαπέρασε την κοιλιά και βγήκε από τη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, επιπλέον η σφαίρα έπληξε και την κεντρική αρτηρία. Επίσης, ο άτυχος μαντιναδολόγος φέρει και βάναυσα τραύματα στο πρόσωπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τμήμα της γέφυρας των δοντιών του είναι σπασμένο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα