Λαμία: «Κάρφωσε» λάστιχα αυτοκινήτων και ανέβηκε σε ταράτσα απειλώντας τους αστυνομικούς

Λαμία: «Κάρφωσε» λάστιχα αυτοκινήτων και ανέβηκε σε ταράτσα απειλώντας τους αστυνομικούς

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 6:00' το απόγευμα όταν ένας 51χρονος άνδρας με ένα μαχαίρι «κάρφωσε» τα λάστιχα από δυο αυτοκίνητα της γειτονιάς στα Ρεβένια Λαμίας, ενώ στη συνέχεια απείλησε έναν νεαρό που περνούσε από το σημείο εκεινη την ώρα.

Οι περίοικοι καλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 51χρονος όταν είδε τους αστυνομικούς ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, βρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς με το μαχαίρι στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες περίοικων ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τον 51χρονο, ο οποίος όμως αρνούνταν να κατέβει από την ταράτσα και να παραδοθεί.

Τελικά μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες, λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, την ώρα που ο 51χρονος πήγε να κατέβει από το κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί που είχαν πάρει θέση μέσα στην πολυκατοικία κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα