Κορονοϊός: 41χρονη γυναίκα από την Καστοριά το νεότερο θύμα του ιού στην Ελλάδα

Κορονοϊός: 41χρονη γυναίκα από την Καστοριά το νεότερο θύμα του ιού στην Ελλάδα

Μια 41χρονη γυναίκα από τα Κορέστεια της Καστοριάς που πέθανε είναι το 20 θύμα του θανατηφότου ιού καθώς θετικό βγήκε το δείγμα της.

Όπως αναφέρει το kastorianiestia.gr η 41χρονη είχε προβλήματα υγείας και επισκεπτόταν το νοσοκομείο το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Να σημειωθεί πως μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων τέθηκαν σε καραντίνα η οικογένειά της και όσα άτομα είχαν έρθει σε επαφή μαζί της το τελευταίο διάστημα.

Η 41χρονη είναι το τέταρτο θύμα στην Καστοριά.

Τον θάνατο της από τον νέο κορωνοϊό, που συγκαταλέγεται στους 20 συνολικά θανάτους στη χώρα μας, επιβεβαίωσε κατά τη σημερινή του ενημέρωση ο καθηγητής λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας έκανε ειδική αναφορά σε όσους νοσούν και βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης είπε χαρακτηριστικά: "Λίγα λεπτά πριν με ενημέρωσαν για μια νεαρή συμπολίτσσα επαρχιακής πόλης, έμεινε σπίτι και διαγνώστηκε μετά θάνατον με τον ιό. Μου είπαν ότι υπήρχε χρόνιο πρόβλημα υγείας"

Ο κύριος Τσιόδρας έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες αναφέροντας ότι "για όσους μένουν σπίτι, πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με γιατρό έτσι ώστε αν υπάρξει επιδείνωση να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα