Είμαι αθώα δήλωσε στην απολογία της η μάνα του Κωστή Πολύζου

Είμαι αθώα δήλωσε στην απολογία της η μάνα του Κωστή Πολύζου

Από την αρχή της απολογίας της δήλωσε αθώα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι αθώα, δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι. Μου καταλογίζουν πράγματα που δεν ισχύουν. Μου έχουν καταλογίσει πως δεν ήθελα να μάθω σε τι κατάσταση βρέθηκε το παιδί μου, επειδή δεν άντεχα να ακούσω όλα αυτά τα μακάβρια. Το παιδί μου δεν πήγε να σκοτωθεί και να ταφεί μόνο του, κάποιος τον σκότωσε. Δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση. Σαν μάνα, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Ο γιος μου ήταν καλό παιδί. Ενδεχομένως να τον έθαψαν στο κτήμα μας για να μας ενοχοποιήσουν. Δεν έχω εγκληματικό μυαλό για να κάνω ενέργειες για να ενοχοποιήσω κάποιον».

Η απολογία της συνεχίστηκε με μια σειρά ερωτήσεων του Εισαγγελέα:

«Γιατί όλοι να έχουν μια τόση αρνητική εικόνα για εσάς, έχουν κάτι προσωπικό μαζί σας;», την ρώτησε. Με την ίδια να απαντά πως η αντιμετώπιση του κόσμου έχει επηρεαστεί από τα ΜΜΕ.

Ο Εισαγγελέας ρώτησε την κατηγορούμενη για ποιο λόγο δεν απάντησαν σε 35 ερωτήσεις του Ανακριτή. Η ίδια δήλωσε πως αυτό έγινε καθ’ υπόδειξη του τότε δικηγόρου της, με τον Εισαγγελέα να συμπληρώνει χαρακτηριστικά:

«Αν ήμουν αθώος θα πήγαινα και θα κατέθετα ευθαρσώς, ότι αγαπάω το παιδί μου χωρίς, καμία υπόδειξη. Επίσης, αν είχα την πληροφορία ότι βρίσκεται στο Άγιο Όρος, θα είχα μπει μέσα. Εσείς δεν το κάνατε, απλά μείνατε στις εικασίες».

Παράλληλα η κατηγορούμενη έστρεψε τα βέλη της και στους αστυνομικούς της υπόθεσης, κατονομάζοντας μάλιστα υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Αναρωτήθηκε στο δικαστήριο γιατί πολλοί από αυτούς δεν βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να καταθέσουν.

Ο πατριός του Κωστή Πολύζου δήλωσε την αθωότητά του στο δικαστήριο, λέγοντας πως «ζητάμε δικαίωση», όπως και η μητέρα του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Α. Λύτρας επανέλαβε πως οι πελάτες του είναι αθώοι, τονίζοντας πως προσκόμισε πραγματογνωμοσύνη για το πόση ώρα χρειάζεται για να πάει κάποιος από την Αθήνα, να κάνουν μια δολοφονία και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 24 Μαρτίου.

anikolouli.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: