Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ερωτόκριτου για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από λευχαιμία

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook o σχεδιαστής, Ερωτόκριτος Κιμώνης, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο γιος του με τον καρκίνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του παιδικού καρκίνου.  

 

«Η σημερινή ημερα και καθε ημερα ειναι Παγκόσμια ημερα υπερ των παιδιών αυτών ,αυτών των πραγματικά ηρώων ζωης και όχι παγκόσμια ημερα ενάντια στον καρκίνο.Υποτιμάται η ψυχή τους αν πιστεύετε ότι πολεμούν και δεν συνειδητοποιητε την υπέρτατη επιλογή της ψυχης τους», έγραψε.

 

Και συνέχισε: «Στη φωτογραφία είναι ο γιος μου Μανώλης που έφυγε απο αυτό το σύμπτωμα μετά απο 1,5 χρόνο στα 11 του. Οτιδήποτε λοιπον πολεμάς, χάνεις, σε κερδίζει. Εναντίον ποιανού καρκίνου είναι αυτή η ημέρα; Έχετε μάθει να εστιάζετε στο αρνητικό και στο έλλειματικο. Στον πόλεμο και όχι στην ειρηνη. Αγάπη θέλει και ο καρκίνος γι' αυτό εμφανίστηκε. Αγάπη ζητάει ο καρκίνος να δώσεις στο παιδί σου και στο κάθε παιδί αυτού του κόσμου. Ισως είναι η ύστατη κραυγή αναζήτησης αγαπης του παιδιού σου η εκδήλωση του. Και κανένας πόλεμος δεν τον απομακρύνει καμία διένεξη και καμία παληκαρια δεν χωράει». 

 

»Κ μην εισαι σιγουρος ότι κέρδισες περισσότερα επειδή ο καρκίνος απομακρύνθηκε απ' το σώμα του παιδιού σου.  Μπορεί να κέρδισες περισσότερα αν τον αγκάλιαζες και τον απο δεχόσουν γιατί έτσι θα αποδεχόσουν την ανάγκη επικοινωνίας του παιδιού σου για αποδοχή αγάπη και εμπιστοσύνη και μη ευθύνη για οτιδήποτε. Και δεν εμπεριέχει καμία ενοχή το γεγονος για κανέναν όμως χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι ο καρκίνος είναι δημιούργημα ασυνείδητων συναισθήματων και σκέψεων «χαους» μέσα στο μυαλό και τη καρδιά ενος μικρού παιδιού πολύ πριν εκδηλωθεί

Και την ώρα της εκδήλωσης του αυτό το «χάος» χρειάζεται αγάπη για να «τακτοποιηθεί» και να μην έχει πια λόγο υπαρξης το σύμπτωμα του καρκίνου ..

Ό,τι συμβαίνει είναι το ιδανικό! Έτσι ας αποδεχτούμε την επιλογή της ψυχης κάθε παιδιού που αποφασίζει να φύγει η να παραμείνει γιατί εκείνο γνωρίζει ότι δεν ήταν πόλεμος αλλά μια θεϊκή ενέργεια αγαπης Ο,ΤΙ επέλεξε. Και άφησε παρακαταθήκη στους γύρω του», κατέληξε ο γνωστός σχεδιαστής.

www.topontiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ