Βαλεντίν: Είμαι χαρούμενη με τη μαμά και την αδερφή μου - Ο μπαμπάς μου είναι καλά;

Βαλεντίν: Είμαι χαρούμενη με τη μαμά και την αδερφή μου - Ο μπαμπάς μου είναι καλά;

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, που δηλώθηκε εξαφανισμένη στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Ανακριτής και Εισαγγελέας, όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έκριναν ότι ο νεαρός πατέρας της Βαλεντίν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα.

«Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω μόνος μου εδώ, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος. Έδωσε επίσης στον ανακριτή την ακριβή διεύθυνση που διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γαλλικές αρχές έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι η μητέρα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015, ενώ εκτιμούν πως δεν προκύπτει λόγος το παιδί να φύγει από κοντά της και να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας.

«Είμαι χαρούμενη με τη μαμά μου και την αδερφή μου»

Ο 32χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα, στην απολογία του υποστήριξε πως δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στη δήλωση εξαφάνισης της μικρής και πως ήταν άνεργος και ήθελε να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή, για αυτό το λόγο την έστειλε στη μητέρα της.

Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο δικηγόρος του πατέρα, κ. Νουλέζας, το βράδυ της Πέμπτης, συνομίλησε με την μικρή Βαλεντίν παρουσία της μητέρας, η οποία είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και έδωσε τη συγκατάθεση της γι’ αυτή τη συνομιλία.

«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου. Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη με τη μαμά μου και την αδερφή μου» ήταν τα λόγια της μικρής Βαλεντίν ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου είναι καλά;» ρωτάει η 7χρονη τον δικηγόρο κ. Νουλέζα.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα