Στην εντατική 15χρονος που είχε ατύχημα. Είχε τοποθετήσει κινητήρα στο ποδήλατο

Στην εντατική 15χρονος που είχε ατύχημα. Είχε τοποθετήσει κινητήρα στο ποδήλατο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 15χρονος μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Πίσσιδες στο Άγιο Νικόλαο όταν το ηλεκτρικό του ποδήλατο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανετράπη.

Ο νεαρός αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου φέροντας, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής Μανώλης Ανδρεαδάκης, σοβαρότατα τραύματα – κάταγμα στο κρανίο και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Το παιδί διασωληνώθηκε και μετά από σχετική συνεννόηση μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και μπήκε αμέσως στην αίθουσα του χειρουργείου.

Μετά από 4 περίπου ώρες που διήρκεσε η σοβαρή επέμβαση, το 15χρονο αγόρι νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα στην Μ.Ε.Θ. του ΠΑΓΝΗ.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός ήταν ποδήλατο, στο οποίο είχε τοποθετηθεί κινητήρας και είχε ουσιαστικά μετατραπεί σε μοτοποδήλατο». Μάλιστα το όχημα, όπως μας είπε ο κ. Ζερβάκης, «έχει κρατηθεί και θα ζητηθεί από το Μηχανολογικό της Διεύθυνσης Μεταφορών να το εξετάσει».

flashnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα