Εξαφάνιση Νικόλα: Το τελευταίο τηλεφώνημα θα ρίξει "φως" στη μυστηριώδη υπόθεση

Εξαφάνιση Νικόλα: Το τελευταίο τηλεφώνημα θα ρίξει "φως" στη μυστηριώδη υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και 56 ημέρες με την αγωνία για την τύχη του να κορυφώνεται. 

Οι γονείς του ζητούσαν από την αρχή άρση απορρήτου

Σήμερα ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων του νεαρού, καθώς έκρινε πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι ότι έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα, Χ. Τσιανάκας, μετά από την εξέλιξη αυτή ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσουν να συλλέξουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα δώσουν ένα στίγμα του νεαρού. 

Οι Αρχές θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε και δέχθηκε στο κινητό του και θα μάθουν με ποιον συνομίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και με ποιον αντάλλαξε μηνύματα. 

Οι γονείς του εκτιμούν πως επιτήδειοι προσέγγισαν το παιδί τους μέσω ενός παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τώρα τον έχουν παγιδέψει πιθανόν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία, τη Σουηδία ή κάπου άλλου στην Ευρώπη. 

Στη Δανία το τελευταίο στίγμα του κινητού του

Ο Νικόλας, ο οποίος εργαζόταν ως αεροσυνοδός, τον περασμένο Νοέμβριο είπε στους γονείς του ότι θα πάει για δουλειά στο Μιλάνο. Όμως το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στη Δανία, στο λιμάνι της πόλης Άλμποργκ. Μάλιστα από τη στιγμή που βρέθηκε στη Δανία, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και είναι αδύνατη η οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. 

Αυτό που φοβούνται οι γονείς του 20χρονου, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, είναι ότι κρατείται κάπου παρά τη θέλησή του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Όπως είπε άλλωστε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γ. Τσούκαλης, η Δανία θεωρείται ο παράδεισος των παραθρησκευτικών οργανώσεων και των κοινοβίων. 

Πλέον μετά από την απόφαση του εισαγγελέα, όλοι ελπίζουν πως σύντομα θα έχουν ευχάριστα νέα για τον Νικόλα και σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.