Τοπαλούδης: Δεν θέλουμε να δώσουμε αξία στους δολοφόνους της Ελένης ούτε με το βλέμμα μας

Ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Οι δύο συνομήλικοι προφυλακισθέντες της νεαρής, θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.

Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

 "Μας έχουν καταδικάσει, εμένα και τη σύζυγό μου, σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο" τόνισε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, Ευ.Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» και αρκέστηκε να τονίσει ότι, «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα