Πάτρα: Το βίντεο ντοκουμέντο της πρώτης ληστείας του 2020 - Οι στιγμές τρόμου για τον υπάλληλο

Πάτρα: Το βίντεο ντοκουμέντο της πρώτης ληστείας του 2020 - Οι στιγμές τρόμου για τον υπάλληλο

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Πάτρας, τα ξημερώματα της επομένης της πρωτοχρονιάς. Ο υπάλληλος της επιχείρησης.

δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στον ληστή, ο οποίος τον απειλούσε με ένα τεράστιο μαχαίρι. Τις κινήσεις του δράστη ωστόσο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και πλέον το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

 

O γεροδεμένος ληστής έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με σκούφο full face μπήκε σε μίνι μάρκετ επί της οδού Πατρών Κλάους. Με γρήγορες κινήσεις πήγε προς το ταμείο της επιχείρησης. Μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δύο άτομα. Ο κουκουλοφόρος με ένα μεγάλο μαχαίρι έκανε απειλητικές κινήσεις κατά του υπαλλήλου και του ζήτησε να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

 

Ο υπάλληλος δεν προέβάλε αντίσταση. Έδωσε στον ληστή τα χρήματα. Εκείνος δεν αρκέστηκε σε όσα του έδωσε. Άπλωσε το ένα του χέρι για να αρπάξει κι άλλα χρήματα ενώ με το άλλο κρατούσε το μαχαίρι πάνω από τον έντρομο υπάλληλο του μινι μάρκετ. Ο ληστής έφυγε από το κατάστημα μέσα σε περίπου 45 δευτερόλεπτα με λεία περίπου 1.000 ευρώ.

 

Ο ένοπλος ληστής γνώριζε πως το συγκεκριμένο μινι μάρκετ θα ήταν ανοιχτό όλο το 24ωρο. Χτύπησε ακριβώς στις 02.56 τα ξημερώματα της επομένης της πρωτοχρονιάς.

 

 

 thebest.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα