'Έξαλλος ο Καλλιάνος: "Έλεος! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι;"

'Έξαλλος ο Καλλιάνος: "Έλεος! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι;"

Έξαλλος ο Καλλιάνος με τους οδηγούς που δεν πήραν υπόψη τους τις προβλέψεις του για τη χιονόπτωση και εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Με εκφράσεις όπως «έλεος! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι» και «κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται» ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής, με μία ανάρτησή του στο facebook δείχνει απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των οδηγών.

«Το μόνο που δεν έκανα ήταν να  να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!» έγραψε δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό του. .

Φυσικά επισημαίνει ότι είχε προβλέψει ότι η Αθηνών – Λαμίας θα ήταν απροσπέλαστη λόγω χιονιού.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στο fecebook:

1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες

2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο

Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα