Οι συγκλονιστικές στιγμές από τη φωτιά σε σκάφη στη μαρίνα Γλυφάδας

Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 14.11.2019, σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πώς σώθηκε η 22χρονη Βελγίδα που βρισκόταν στο ένα από τα δύο σκάφη "Η έκρηξη μετέφερε όλη τη φλόγα που υπήρχε μέσα στο κέντρο του σκάφους, στο δικό μου", είπε ο Νίκος Παπαζόγλου, στην εκπομπή "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ξέσπασε η φωτιά στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14.11.2019), σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη.

Από την πυρκαγιά μια 22χρονη Βελγίδα επιβάτης του ενός εκ των δύο σκαφών αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη φλόγας και του έντονου καπνού, έπεσε στη θάλασσα και κατάφερε να σωθεί. Είναι καλά στην υγεία της.

Στο σημείο της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε σε άλλα τρία σκάφη επιχείρησαν για την κατάσβεσή της ένα περιπολικό του λιμενικού δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα πλωτό σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επικουρικά συνέδραμαν επίσης δύο υδροφόρες και ένα πυροσβεστικό όχημα του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθώς και δύο υδροφόρες και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γλυφάδας.

“Η έκρηξη έκαψε και το δικό μου σκάφος”

Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαβαβτοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Νίκος Παπάζογλου, ιδιοκτήτης του σκάφους “Άγιος Νικόλαος”, που κάηκε ολοσχερώς. “Δυστυχώς μέχρι να έρθω, είχε πάρει φωτιά και το δικό μου σκάφος, γιατί προηγήθηκε μία έκρηξη. Και η έκρηξη μετέφερε όλη τη φλόγα που υπήρχε μέσα στο κέντρο του σκάφους, στο δικό μου. Έσπασαν όλα τα τζάμια και πέρασε η φωτιά στο δικό μου σκάφος“.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ