Πατέρας 9χρονου στις Σέρρες: Ένα χρόνο έκανα παράπονα που έβγαζε τα σκυλιά λυμένα

Πατέρας 9χρονου στις Σέρρες: Ένα χρόνο έκανα παράπονα που έβγαζε τα σκυλιά λυμένα

Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου από τις Σέρρες που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά και νοσηλεύεται με τραύματα στο νοσοκομείο.

«Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο. Πονάει. Τα τραύματά του είναι ακόμα ανοιχτά. Δεν τα κλείνουν για κάθε ενδεχόμενο, για κάποια μόλυνση, για κάποια λύσσα, δεν ξέρουμε. Οι γιατροί μας ενημερώνουν. Όλα καλά», είπε αρχικά στον πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Ο Π. Ματζίδης, πατέρας του 9χρονου παιδιού.

Μάλιστα, το παιδάκι θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε πλαστικές για την αισθητική αποκατάσταση των πληγών του αλλά όπως είπε ο πατέρας: «Αυτό θα το δούμε αργότερα. Πρώτα να είναι στην υγεία του καλά».

«Αυτά τα σκυλιά είναι γύρω στα 80 με 100 κιλά, αν δεν κάνω λάθος. (…) Τα σκυλιά τα έβγαζε έξω βόλτα λυμένα. Επανειλημμένως του έχω πει "μάζεψε τα σκυλιά σου". Ένα χρόνο του έκανα παράπονα», τόνισε ο πατέρας.
Μητέρα 9χρονου: «Άνοιξα το στόμα του σκυλιού για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου»

Το πώς έγινε η επίθεση των σκυλιών στον 9χρονο γιο της περιέγραψε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του.

Όπως είπε η μητέρα του, το παιδί είδε τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε, όμως ο γιος του ιδιοκτήτη τους, του είπε «τι κρύβεσαι, βγες να γνωρίσεις τα σκυλιά».

Τότε, έγινε η επίθεση, με τους ιδιοκτήτες του σκυλιού να μην αντιδρούν και τη μητέρα του να παρεμβαίνει. «Πήγα εγώ και άνοιξα το στόμα του σκυλιού για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», είπε και ξέσπασε:

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο, ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Τίποτα. Όχι γρατσουνιές, φαίνονται τα οστά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα