Πύργος: Πούλησαν έξι κιλά κάνναβης από τη φυτεία τους

Πύργος: Πούλησαν έξι κιλά κάνναβης από τη φυτεία τους

Τουλάχιστον έξι κιλά χασίς από την παραγωγή της φυτείας που καλλιεργούσαν μέσα σε ένα δάσος διακίνησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 46, 56 και 69 χρόνων που συνελήφθησαν με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε ένα χωριό της Ηλείας, ενώ αναζητείται και ένας 61χρονος συνεργός τους.

Ως τώρα έχουν εξακριβωθεί 60 περιπτώσεις πώλησης ναρκωτικών και η προανάκριση των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δραστηριότητα του κυκλώματος. Η φυτεία με τα 22 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε κατά την διάρκεια έρευνας στην δασική περιοχή κοντά στην κοινότητα Λάλα και από τα ευρήματα ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Στα σπίτια τους, όμως, βρέθηκαν μόλις 9,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ενώ κατασχέθηκαν και 725 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται ότι τα μέλη της σπείρας κρύβουν ποσότητες χασίς και σε άλλους χώρους που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα