Ζευγάρι θα διακινούσε δυο κιλά χασίς και κοκαΐνη στο Ρέθυμνο

Σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε ένα ζευγάρι Ελλήνων, όταν επιχείρησαν να παραλάβουν τα ναρκωτικά που θα διακινούσαν από την υπαίθρια καβάντζα που είχαν δημιουργήσει σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.

Μόλις ο 48χρονος άνδρας και η 39χρονη σύντροφός του έφτασαν με το Ι.Χ αυτοκίνητό τους στο χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν ναρκωτικά, βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες. Στην «καβάντζα» βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 966 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα ρολό νάιλον σακούλες για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου κατασχέθηκαν άλλη μία συσκευασία με 14,37 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα