Η τραγική συμπτώση δυο οικογενειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού

Η τραγική συμπτώση δυο οικογενειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού

Δυο οικογένειές, δυο επιχειρηματίες, δυο ισχυρά ονόματα στον χώρο του παιδικού παιχνιδιού. Μέσα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά.

Jumbo και Zaharias. Δυο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο του παιδικού παιχνιδιού. Δυο ανταγωνιστές οι οποίοι όμως συνδέονται με ανάλογα χτυπήματα της μοίρας και τραγικές συμπτώσεις.

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, την ώρα που η χώρα θρηνούσε τη μαύρη επέτειο του ενός χρόνου από την τραγωδία στο Μάτι, ένας νεαρός άνδρας μόλις 23 χρόνων άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο γιος του επιχειρηματία Ζαχαριά, ο 23χρονος Αλέξανδρος, γιος του επιχειρηματία Ζαχαριά ο οποίος κατέχει την ομώνυμη αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί της Λεωφόρου Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μόλις η είδηση του θανάτου του νεαρού Αλέξανδρου έγινε γνωστή, ξύπνησαν μνήμες από ένα άλλο φρικτό τροχαίο το οποίο στέρησε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και είχε πρωταγωνιστή τον γιο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη αλυσίδας παιδικών παιχνιδιών του Απόστολου Βακάκη.

Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2017 όταν η Porsche του 24χρονου Γιώργου Βακάκη, γιο του Mr Jumbo, ξέφυγε της πορείας της στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και βρέθηκε στον παράδρομο. Το αυτοκίνητο έπεσε με υπερβολική ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν έξω από τις τουαλέτες σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους τότε, τέσσερις άνθρωποι, ο γιος του Mr Jumbo Γιώργος Βακάκης, ο φίλος του και συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η 33χρονη τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία που βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα και ο τριών χρόνων γιος τους, Παύλος.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα