Δεν έχασαν μόνο αυτοί ένα παιδί - Τι λέει ο πατέρας του 25χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του

Δεν έχασαν μόνο αυτοί ένα παιδί -  Τι λέει ο πατέρας του 25χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λέσβο η δολοφονία με καραμπίνα μίας 24χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Χρυσομαλλούσα. Ο 25χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη νεαρή γυναίκα και λίγο αργότερα συνελήφθη. Το ζευγάρι, που βρισκόταν σε διάσταση, έχει ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου«, προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου ο πατέρας του 25χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχασαν μόνο αυτοί ένα παιδί, χάσαμε κι εμείς… Ό,τι και να πω εγώ για το παιδί μου δεν θα έχει νόημα. Ρωτήστε κάποιον άλλο… Η κοπέλα πήρε το παιδί και έφυγε. Ήθελε να μείνει στην πόλη, δεν ήθελε στο χωριό. Είχε ζητήσει από τον γιο μου να χωρίσουν… Αυτός πλήρωσε την μετακόμιση και βοήθησε στην μετακόμιση, άρα τι χωρισμένοι ήταν; Όλη τη μέρα κλαίει ο γιος του και χτυπιέται… Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το μωρό. Θα είναι καλύτερο το περιβάλλον με εμάς… Το βράδυ που συνέβη το μοιραίο ο ίδιος παραδόθηκε. Όσα λένε είναι ανακρίβειες. Δηλώνει μετανιωμένος… Δεν είχα δει τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά του γιου μου…», είπε μεταξύ άλλων.

 

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα