Σοκ με το άγριο έγκλημα στη Λέσβο: Τι όπλισε το χέρι του 25χρονου και σκότωσε την σύζυγό του

Σοκ με το άγριο έγκλημα στη Λέσβο: Τι όπλισε το χέρι του 25χρονου και σκότωσε την σύζυγό του

 Σοκάρει το άγριο έγκλημα στη Μυτιλήνη με τον 25χρονο να σκοτώνει με καραμπίνα την 24χρονη σύζυγό του που ήταν σε διάσταση.

Το άγριο φονικό έγινε στη Χρυσομαλλούσα και σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης (Π.Κ.) τυφλωμένος από την ζήλια του για την (Ε.Μ.) έστρεψε το όπλο του και την σκότωσε.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι είχε και ένα ανήλικο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από τον τοπικό Τύπο  το εν διαστάσει ζευγάρι είχε συνεχώς έντονους διαπληκτισμούς μετά την απόφαση να μείνουν χωριστά την οποία ποτέ δεν αποδέχθηκε ο δράστης.

Όλοι πάντως στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτό αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 24χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ερατώ δεν ζει πια, αλλά και οι γονείς του 25χρονου συζυγοκτόνου που δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γιος τους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα άφηνε ορφανή την κορούλα του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Μυτιλήνη αποκάλυψε ο πατέρας της 24χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της. 

Όπως είπε ο ίδιος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έμαθε για τον χαμό του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης του που την ώρα του φονικού μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο. 

«Με ειδοποίησε ένας φίλος της από τη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο σπούδαζαν μαζί και εκείνη την ώρα μιλούσαν στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι άκουσε τον γαμπρό μου να τη βρίζει, να τη χτυπά και μετά ένα μπαμ», είπε ο πατέρας. 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα της κοπέλας, ο δράστης την πυροβόλησε στο πρόσωπο, ενώ το κοριτσάκι τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. 

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση και είχαν σκοπό να κινήσουν όλες τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στον γάμο τους και τον χωρισμό τον είχε ζητήσει η 24χρονη, κάτι όμως που δεν αποδεχόταν ο σύζυγός της. Μάλιστα εκείνος, φέρεται να πίστευε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους και γι’ αυτό εκείνη ήθελε διαζύγιο. 

Στις 02:00 το πρωί της Πέμπτης, ο 25χρονος έφτασε έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, κρατώντας μια καραμπίνα.

Φέρεται να σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, γιατί δεν του άνοιγε το θύμα, να μπήκε στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα και να πυροβόλησε τη μητέρα του παιδιού του. 

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί του ήταν και ο πατέρας του. 

 

Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης είναι σοκαρισμένοι καθώς και τα δύο νεαρά παιδιά ήταν από πολύ καλές οικογένειες του νησιού που ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα για σχόλια στη μικρή κοινωνία της πόλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα