Λευκάδα: Τραγικό τέλος για 63χρονο που αναζητούσε η Νικολούλη

Λευκάδα: Τραγικό τέλος για  63χρονο που αναζητούσε  η Νικολούλη

Την κατάληξη που όλοι φοβούνταν είχε η αναζήτηση του 63χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Λάμπρου Νταλαπέρα από τη Λευκάδα, τον οποίο αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της Φως στο Τούνελ, καθώς 39 μέρες μετά την εξαφάνισή του βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο εντοπίστηκε στον πυθμένα του λιμανιού της Νικιάνας στη Λευκάδα.

Ένας ψαράς αντιλήφθηκε ότι το όχημα βρισκόταν στον βυθό, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το «μπαστούνι» του λιμανιού και ειδοποίησε τις Αρχές. Αν και περνά σχεδόν κάθε μέρα από το συγκεκριμένο σημείο με το σκάφος του, λόγω του μεγάλου βάθους του νερού,  είναι αδύνατον να δει κάποιος μέχρι τον βυθό.

Όμως, την Πέμπτη τα νερά ήταν πολύ ήρεμα, όπως είπε στο myleykada, με αποτέλεσμα να δει το μπορντό Nissan Primera στον πυθμένα.

Ένας ιδιώτης δύτης βούτηξε στη θάλασσα και διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα, βρισκόταν ένα πτώμα σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Οι πινακίδες του Ι.Χ. αντιστοιχούσαν σε αυτές του αυτοκινήτου που αναζητούσαν οι Αρχές και ανήκε στον 63χρονο. Άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν το Nissan, ενώ στη δύσκολη επιχείρηση της ανάσυρσης του πτώματος συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και δύτες.

Τα ίχνη του άτυχου Λάμπρου Νταλαπέρα χάθηκαν στις 28 Ιανουαρίου όταν έφυγε από το σπίτι του όπου διέμενε με την οικογένειά του στην περιοχή Καραβέλλα Λευκάδας και την ίδια μέρα δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Αρχικά, οι δικοί του υπέθεσαν ότι θα πήγαινε στο Αγρίνιο όπου ζει ο υπερήλικας πατέρας του, αλλά όταν τον αναζήτησαν έμαθαν ότι δεν είχε φτάσει.

Έτσι, ενημέρωσαν τις Αρχές και ξεκίνησαν επιστάμενες έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ είχε σημάνει και Silver Alert.

Από την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη γέφυρα της λευκάδας προέκυψε ότι ο 63χρονος δεν είχε φύγει ποτέ με το Ι.Χ. του από το νησί του Ιονίου, με αποτέλεσμα η αγωνία των δικών του να χτυπήσει κόκκινο.

 

 Espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα