Κέρκυρα: Κάηκε ζωντανή λίγο μετά την έλευση του 2019

Κέρκυρα: Κάηκε ζωντανή λίγο μετά την έλευση του 2019

Οι πυροσβέστες την εντόπισαν σε σημείο κοντά στην πόρτα του σπιτιού  – όπως φαίνεται προσπάθησε να βγει από το σπίτι αλλά δεν πρόλαβε. Εντός του σπιτιού βρέθηκαν 8 φιάλες υγραερίου διάσπαρτες στα δωμάτια, ενώ ιδιαίτερα επικίνδυνο ήταν και το γεγονός ότι υπήρχε και δεξαμενή υγραερίου έξω από το κτίριο, ενδεχομένως να την χρησιμοποιούσε η άτυχη γυναίκα για θέρμανση.

Το σπίτι, περίπου 200 τετραγωνικών προκάτ κατασκευής έπιασε αμέσως φωτιά, ενώ στην συνέχεια άρπαξαν ακόμα και τα ελαιόδεντρα έξω από το σπίτι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 12.20 και άμεσα έσπευσαν στο σημείο 6 αυτοκίνητα και 15 άνδρες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες αλλά δεν κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά καθώς επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο σπίτι και στον εξωτερικό χώρο.

Δυστυχώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν πλήρως απανθρακωμένο, πέραν πάσης δυνατότητας οπτικής αναγνώρισης. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, την 65χρονη Μ.Γ. Οι αρχές θα πιστοποιήσουν και τυπικά την ταυτότητα, κατόπιν εξέτασης DNA της σορού.

Στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη το εγκληματολογικό της Αστυνομίας, ωστόσο αποκλείστηκε αυτό το ενδεχόμενο από την πρώτη στιγμή.

 

 

corfutvnews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: