Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

 Για περίπου ένα χρόνο η 29χρονη δεχόταν στενή πολιορκία από τον 32χρονο για να συνάψουν ερωτική σχέση. Ο νεαρός άνδρας είχε συγγενική σχέση με το σύζυγο της αδελφής της αλλά ήταν παντρεμένος και εκείνη δεν ήθελε να αποτελέσει το τρίτο πρόσωπο στην οικογένειά του.

Τον Απρίλιο του 2014 η νεαρή τσιγγάνα ενημερώθηκε πως ο 32χρονος ομόφυλός της δεν ήταν πλέον με τη σύζυγό του. Η προσέγγισή του έγινε ακόμη πιο έντονη με την νεαρή γυναίκα να υποκύπτει στις υποσχέσεις του ότι θα δεσμευτεί επίσημα μαζί της. Οι συναντήσεις με τη μητέρα της και τους συγγενείς τους ήρθαν να επιβεβαιώσουν, όπως λέει η νεαρή γυναίκα, τις προθέσεις του και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με την 29χρονη, ο 32χρονος δεν άργησε να αλλάξει συμπεριφορά. «Η ζωή μου έγινε κόλαση» καταγγέλλει η γυναίκα η οποία έχει προσφύγει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη πως κακοποιήθηκε και τώρα κινδυνεύει η ζωή, η δική της και της οικογένειά της.

Στη μήνυση και την αγωγή που έχει καταθέσει, σε βάρος του 32χρονου και της συζύγου του, η 29χρονη περιγράφει με γλαφυρά χρώματα σειρά βίαιων επεισοδίων και απειλών που, όπως λέει, δέχτηκε από τον άνδρα. Απειλές ότι αν τον εγκαταλείψει θα ανεβάσει στο διαδίκτυο ερωτικές στιγμές τους τις οποίες είχε -εν αγνοία της- βιντεοσκοπήσει.

Ξυλοδαρμούς της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της. Αλλά και μία απόπειρα αυτοκτονίας που, όπως ισχυρίζεται, έκανε πάνω στην απόγνωσή της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα