Τραγωδία στο Γ. Καραϊσκάκης. Φίλαθλος του Ολυμπιακού πέθανε μετά τη λήξη του ντέρμπι

 Τραγωδία στο «Γ. Καραϊσκάκης»!  Ο οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέρρευσε στο φαληρικό γήπεδο με τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό , «έφυγε» από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα και η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του. 

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα, κατέρρευσε. Οι άντρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως στην κερκίδα, κάνοντας του μαλάξεις, προκειμένου ο άτυχος άνδρας να συνέλθει.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο, ώστε ο φίλος του Ολυμπιακού να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό ιατρικό κέντρο, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για κοιλιακή μαρμαρυγή και ανακοπή.

Συγγενής του ενημέρωσε ότι είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δήμαρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα.

 

Τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του φιλάθλου του Ολυμπιακού εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα“, αναφέρει η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φίλου του Ολυμπιακού εξέφρασε και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ. 

Στο… ίδιο κλίμα κυμάνθηκαν και οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

“Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου “Καραϊσκάκης” και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του”, αναφέρεται στην ανάρτηση Της αεκ στα social media.

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να τονίσει πως -σε τέτοιες περιπτώσεις- οι αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων μπαίνουν στην άκρη. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…» αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα