Αφήστε το τροχαίο και ερευνήστε δολοφονία. Θρίλερ με τον θάνατο του Δημήτρη Σωτηρίου

Αφήστε το τροχαίο και ερευνήστε δολοφονία. Θρίλερ με τον θάνατο του Δημήτρη Σωτηρίου

Με αυτή την εντολή του Εισαγγελέα, η Ασφάλεια Καβάλας έδωσε άλλη διάσταση στο θρίλερ του 26χρονου Δημήτρη Σωτηρίου…

Το ντοκουμέντα που έφερε στο φως η δημοσιογραφική έρευνα του «Τούνελ», έπεισαν αρχικά τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η τέλεση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως ή εξ αμελείας.

Με νέο υπόμνημα που κατέθεσε το  καλοκαίρι ο δικηγόρος της οικογένειας Στέργιος Μαλάκης ζήτησε να κληθούν για κατάθεση και άλλοι μάρτυρες.

Τα βίντεο – ντοκουμέντα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν  ενδελεχώς.

Οι γονείς του 26χρονου είχαν ζητήσει τη  βοήθεια του «Τούνελ» από τη πρώτη στιγμή γιατί πίστευαν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου του 2017,   εξετράπη της πορείας του, από άλλο  αυτοκίνητο που του είχε στήσει καρτέρι θανάτου.

Η έρευνα του τεχνικού συμβούλου Κώστα Καραπάνου που όρισε η οικογένεια του άτυχου νέου, γκρέμισε το ψεύτικο οικοδόμημα του τροχαίου δυστυχήματος και έφερε στο φως ντοκουμέντα που εμφανίζουν την εμπλοκή άλλων δύο οχημάτων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στέργιος Μαλάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Τούνελ», ανέφερε:

«Τα σημαντικά στοιχεία που με επιμονή έψαξε και βρήκε η οικογένεια, τα οποία αξιοποιήθηκαν από τον πραγματογνώμονα και  φυσικά τα αποτελέσματα της έρευνας του «Τούνελ», έδειξαν ξεκάθαρα πως δεν μιλάμε για ένα απλό τροχαίο δυστύχημα. Είμαστε πλέον στη φάση της προανακριτικής εξέτασης και η διαδικασία εξελίσσεται με άκρα μυστικότητα. Ευελπιστούμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Δείτε τα βίντεο – ντοκουμέντα, εδώ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα