Σκότωσε τη σύντροφό του στη Χαλκιδική επειδή τα είχε με τον πατέρα του

Σκότωσε τη σύντροφό του στη Χαλκιδική επειδή τα είχε με τον πατέρα του

 Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ένας 40χρονος ο οποίος πριν από δέκα χρόνια δολοφόνησε τη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του ανιψιού του!

Η υπόθεση που είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής αναβίωσε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, το οποίο καταδίκασε τον άντρα σε 16 χρόνια κάθειρξης, ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Το φονικό έγινε τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν ο καταδικασθείς χτύπησε μέχρι θανάτου με σιδηροσωλήνα την 31χρονη Βουλγάρα σύντροφό του, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε παράλληλα δεσμό με τον πατέρα του.

Το πτώμα της βρέθηκε από έναν κυνηγό στο χωριό Ολυνθος Χαλκιδικής, γυμνό και πρόχειρα θαμμένο σε χωματόδρομο, με πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο.

Η παράλληλη σχέση της κοπέλας με πατέρα και γιο ήταν γνωστή και μάλιστα ο πατέρας είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο ότι σκόπευε να παντρευτεί την 31χρονη, κάτι που αρχικά έβρισκε σύμφωνο τον γιο του. Ωστόσο, ύστερα από νυχτερινή έξοδο σε μπαρ γειτονικού χωριού, ο 30χρονος τότε κατηγορούμενος, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, αντί να κατευθυνθεί προς το σπίτι τους, άλλαξε πορεία και σταμάτησε σε αγροτική περιοχή.

Εκεί, φέρεται ότι έβγαλε με τη βία τη γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι με σιδηροσωλήνα. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο ανιψιός του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρακαλούσε τον θείο του να σταματήσει αλλά μάταια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα