Δολοφονία στη Βούλα: Ο Αλβανός εκτελεστής με τη μάσκα σιλικόνης

Δολοφονία στη Βούλα: Ο Αλβανός εκτελεστής με τη μάσκα σιλικόνης

Αλλοδαπός πληρωμένος εκτελεστής εκτιμούν οι αρχές ότι είναι ο άνδρας που γάζωσε με το όπλο του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 46χρονο επιχειρηματία στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη στο Πανόραμα της Βούλας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν το βίντεο της εκτέλεσης του επιχειρηματία στο οποίο φαίνεται ο εκτελεστής να πυροβολεί το θύμα αρχικά τέσσερις φορές και στη συνέχεια με πρωτοφανή ψυχραιμία να τον αποτελειώνει με το πιστόλι με τον σιγαστήρα. 

Από όσα είδαν στο βίντεο, ο δράστης δεν αποκλείεται να κάλυπτε το πρόσωπό του με μάσκα σιλικόνης, ενώ προσπαθούσε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με ένα καπέλο τζόκεϊ.

Μετά την εκτέλεση, ο δράστης άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν μετά τη δολοφονία να διέφυγε στο εξωτερικό, ώστε να χαθούν τα ίχνη του και να μην εντοπιστεί από την αστυνομία. 

Το βράδυ της Δευτέρας, τόσο η σύζυγος του επιχειρηματία, γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε reality μόδας, όσο και ο πατέρας του κατέθεσαν ότι δεν είχαν καμία αναφορά από τον 46χρονο ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του. 

Αυτό που αναζητούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας είναι το κίνητρο της δολοφονίας και στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα επιχειρηματικά ανοίγματα του θύματος στη Μύκονο με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης. Επίσης από το πλάνο δεν βγάζουν ακόμα τα «γραμμάτια αντεκδίκησης» στην Αυστραλία, όπου επίσης διατηρούσε επιχειρήσεις πριν από μερικά χρόνια. 

Οι ελληνικές αρχές άλλωστε έχουν ζητήσει από τις αρχές της Αυστραλίας πλήρη ενημέρωση για τις υποθέσεις με τις οποίες είχε απασχολήσει στο παρελθόν ο 46χρονος τη δικαιοσύνη εκεί. 

Ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. 

Τι κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Μακρή για τη δολοφονία στη Bούλα

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα