Αλαλούμ στο κέντρο της Αθήνας: Φορτηγό έχυσε λάδια στο οδόστρωμα

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, λόγω μεγάλης ποσότητας λαδιού που χύθηκε από φορτηγό στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, στη συμβολή με τη λεωφόρο Βασ. Όλγας.

Μετά τις εργασίες συνεργειών του δήμου, που ρίχνουν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, άνοιξε πριν λίγο η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η Βασιλίσσης Όλγας.

Μεγάλο πρόβλημα στο Παγκράτι

Νωρίτερα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί στο κατερχόμενο ρεύμα της Βασιλέως κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ριζάρη και στο ανερχόμενο από την αρχή της Αρδητού και κάνει εκτροπή, αλλά έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, που ξεκίνησε αρχικά από την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας όμως αργότερα επεκτάθηκε σε όλες τις γύρω περιοχές. Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Παγκράτι, οι οδηγοί που κινούνται στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αλεξάνδρας και στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο που έχουν χυθεί τα λάδια βρίσκονται συνεργεία του Δήμου, που ρίχνουν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολοσθηρότητα του οδοστρώματος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

neaselida

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα