Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ο Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε πολύτιμα στοιχεία στην σορό του

Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στις συνθήκες δολοφονίας του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης από Έλληνα ιατροδικαστή, φρόντισαν να εξαφανίσουν οι αλβανικές Αρχές.

Για μόλις πέντε λεπτά επετράπη στον ιατροδικαστή Θ. Βουγιουκλάκη να δει την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής.

Κατά τον κ. Γιοβανόπουλο, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα έφερε δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στην καρδιά και δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Επίσης δεν φέρει τραύματα στα πόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαπιστώθηκε κανένα τραύμα στα πόδια από την μακροσκοπική εξέταση, κάτι που ίσως αποδείκνυε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Συγγενής Κατσίφα: Δέχτηκε τα τραύματα όρθιος, κοιτάζοντας τους δολοφόνους του

Δείτε το βίντεο του himara.gr:

 

Οι εικόνες από την μεταφορά της σορού

Την Τρίτη, στο νοσοκομείο των Τιράνων μεταφέρθηκε η σορός του 35χρονου.

Μετά από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου, οι αλβανικές αρχές αποδέχθηκαν το αίτημα της οικογένειάς του και η σορός του να εξεταστεί από μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες με το ασθενοφόρο που μεταφέρει τη σορό του 35χρονου 

 

 Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, άφησε πίσω του και μια κόρη 11 χρόνων, την οποία υπεραγαπούσε, όπως και την Ελλάδα, λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Είχε μάλιστα κάνει και μερικές αναρτήσεις στα social media που σήμερα μοιάζουν "προφητικές", λέγοντας πως αν πεθάνει, ήθελε με το αίμα του να γράψουν "Ελλάδα, σ΄ αγαπώ".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα