Φοβερό τροχαίο με μητέρα και μωρό που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο

Φοβερό τροχαίο με μητέρα και μωρό που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο

 Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος λίγων ημερών, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 15:30' στη παλαιά εθνική οδό μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί τους και ελαφρύτερα η μητέρα και το μόλις τριων ημερών μωράκι της. Μάλιστα μόλις είχαν βγει από κλινική της Λάρισας και επέστρεφαν σπίτι τους στη Λαμία.

Πως έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία και τις αρχικές μαρτυρίες, η Mercedes με οδηγό κάτοικο Καραβομύλου, κινούταν από Λαμία προς Καραβόμυλο, ενώ το μαύρο scirocco όπου επέβαινε το νεαρό ζευγάρι με το νεογέννητο βρέφος τους, ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα φορτηγό το οποίο προπορευόταν της Mercedes. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε απότομα, τελευταία στιγμή, να στρίψει αριστερά στη διασταύρωση που υπάρχει για να μπει στη νέα εθνική οδό.  Ο οδηγός με το μαύρο scirocco έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση με το φορτηγό και βρέθηκε αντιμέτωπος με το Mercedes που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.

Στο σημείο, που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, έσπευσαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του lamiareport.gr, η μητέρα και το νεογέννητο έχουν τραυματιστεί ελαφρά ενώ οι δύο οδηγοί είναι σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου.

Μάλιστα η μητέρα στην προσπάθειά της να προστατέψει το μωρό της έσπασε την κάτω γνάθο της.

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα