Νέα ευρήματα στην ανατριχιαστική τριπλή δολοφονία στον Έβρο

Νέα ευρήματα στην ανατριχιαστική  τριπλή δολοφονία στον Έβρο

Νέα ευρήματα στην ανατριχιαστική δολοφονία των τριών γυναικών που σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ στο Πραγγί του Διδυμότειχου, στον Εβρο, και εντοπίστηκαν από έναν αγρότη σε χωράφι εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις φωτογραφίες γυναικών που αγνοούνται και οι οποίες έχουν περιέλθει στα χέρια της Αστυνομίας ενδέχεται να λύσουν το παζλ των άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων των άτυχων θυμάτων και να οδηγήσουν τις Αρχές στους δράστες του φρικτού μακελειού, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν, μάλιστα, λόγο για μια μητέρα με τις δύο κόρες της.

Το στοιχείο φέρεται ότι συνάδει με τις ηλικίες των θυμάτων, καθώς, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, προσδιορίζονται στα 35 έτη για τη μεγαλύτερη και σε 12-15 έτη και 17-20 έτη για τα δύο κορίτσια, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν δίπλα δίπλα.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται το κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, που εντοπίστηκαν δίπλα στις δολοφονημένες γυναίκες και ήδη εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Από τα ευρήματα της πολύωρης νεκροψίας - νεκροτομής που πραγματοποίησε στα θύματα ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης δεν χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ τα θανάσιμα τραύματα που έφεραν στα κορμιά τους μαρτυρούν ότι ενδέχεται ο δράστης να είναι ο ίδιος.

Η μεγαλύτερη γυναίκα φέρεται, μάλιστα, ότι πάλεψε για τη ζωή της, αφού έφερε αμυντικά τραύματα, ενώ η χαριστική μαχαιριά και στα τρία θύματα, από την μία πλευρά του λαιμού στην άλλη, κατά μήκος της τραχείας, προδίδει δεξιόχειρα και άτομο που έχει βαθιά γνώση και εμπειρία σε τέτοιου τύπου εκτελέσεις.