Δολοφονία τριών γυναικών στον Έβρο: Δεν ήταν ένας ο δράστης εκτιμούν οι Αρχές

Δεν ήταν ένας ο δράστης της άγριας δολοφονίας των τριών νεαρών γυναικών στον Έβρο, εκτιμούν οι Αρχές που συνεχίσουν τις έρευνές τους προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι του τριπλού φονικού.

Στο σημείο όπου βρέθηκαν νεκρές οι τρεις γυναίκες βρίσκονται την Πέμπτη ειδικά κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων που χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίασή του.

Το μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, με το οποίο κατακρεουργήθηκαν οι τρεις γυναίκες βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια και ερευνάται, ενώ ένα δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο διαπιστώθηκε πως δεν σχετίζεται με το έγκλημα.

Δολοφονικά χτυπήματα στο λαιμό και το στήθος

Οι τρεις γυναίκες φέρουν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα από το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η ηλικία της μιας γυναίκας είναι γύρω στα 30, η δεύτερη μικρότερη, γύρω στα 20 ενώ για την τρίτη δεν αποκλείει να είναι και ανήλικη. 

Επιπλέον, εκτιμά ότι το φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε πριν από 6 μέρες.

Τα πτώματα των τριών γυναικών εντοπίστηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου, περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα και σε σημείο που θεωρείται πέρασμα και το οποίο χρησιμοποιούν πολύ συχνά λαθροδιακινητές.

Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στις γυναίκες και τον λαθροδιακινητή για τα χρήματα και ο διαπληκτισμός έφτασε μέχρι το έγκλημα.

Δείτε το βίντεο - ρεπορτάζ της ΕΡΤ

cnn

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO