Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του στα social media!

Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του στα social media!

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του επίδοξου ληστή στην Ομόνοια, που κατέληξε νεκρός την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον Ζακ Κωστόπουλο, ομοφυλόφιλο και οροθετικό που έγινε γνωστός μέσα από συνεντεύξεις μιλώντας για τη διαφορετικότητα και τον ιό HIV.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν να γράψουν στο προφίλ του στο facebook μηνύματα που ραγίζουν καρδιές, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη και ζητάνε τιμωρίες...

 Σβίγκου: Έφυγες τόσο άδικα και απάνθρωπα

«Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Και προσθέτει: «Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Δεν θα συνέλθουμε και θα σ’ αγαπάμε Ζακ μου»

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια (ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ’ αγαπάμε Ζακ μου», έγραψε στο facebook, o Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Πορεία για το θάνατο του ακτιβιστή

 

Δειτε μερικές αναρτήσεις στο facebook

 topontiki.gr- Ζακ Κωστοπουλος εκπροσωπος ΟΛΚΕ 2014

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα