Ανοίγουν ανεξιχνίαστες εκτελέσεις μελών της νύχτας μετά τη δολοφονία στην Κηφισιά

Ανοίγουν ανεξιχνίαστες εκτελέσεις μελών της νύχτας μετά τη δολοφονία στην Κηφισιά

Με πολλαπλές σφαίρες γάζωσαν οι εκτελεστές την 33χρονη γυναίκα στην χθεσινή δολοφονία στην Κηφισιά ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της. Η μαφιόζικη εκτέλεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παρόμοιες δολοφονίες και η Αστυνομία ανοίγει τώρα εκ νέου ανεξιχνίαστες εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας προκειμένου να εντοπίσει τυχόν συνδέσεις και ενόχους.

Να σημειωθεί ότι η 33χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει σχέση με κυκλώματα της νύχτας που εκτελείται. Πριν από λίγους μήνες είχε δολοφονηθεί, επίσης με μαφιόζικο τρόπο, ακόμη μια γυναίκα. Η υπόθεση δεν είχε εξιχνιαστεί.

Οι αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας της 33χρονης, το θύμα έμενε μαζί με την 7χρονη κόρη της λιγότερο από ένα χρόνο στη συγκεκριμένη μεζονέτα, όπου υπήρχε σε 24ωρη βάση και προσωπικό του σπιτιού, και πού και πού την επισκέπτονταν οι γονείς της, ενώ δεν είχε δει κάποιον σύντροφο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της.

 

news

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: