Νέα τροπή στην υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι – Δεν βιάστηκε ούτε είναι παρατημένη

Νέα τροπή  στην υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι – Δεν βιάστηκε ούτε είναι παρατημένη

Η 22χρονη ουδέποτε βιάστηκε ούτε είναι «παρατημένη», ξεκαθαρίζει η μητέρα της

Όπως υποστηρίζει, η κόρη της δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι αλλά έξω στον δρόμο με τον φίλο της, όταν έχασε τις αισθήσεις της

Το παιδί είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου

Έτσι δικαιολογούνται τα σημάδια στα γεννητικά της όργανα, διατείνεται η μητέρα της

Τι απαντά ο ιατροδικαστής στα νέα δεδομένα

Περιπλέκεται η υπόθεση της 22χρονης κοπέλας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας σε κακή κατάσταση πριν από περίπου δέκα ημέρες. Η νεαρή γυναίκα είχε κυριολεκτικά βρεθεί «πεταμένη» στον δρόμο, στο Ζεφύρι, και η υπόθεσή της, με τις προεκτάσεις της, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Για περίπου μία εβδομάδα νοσηλεύτηκε σε καταστολή, χωρίς να την αναζητήσει κάποιος από τους δικούς της ανθρώπους. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για την υπόθεση. Οι πληροφορίες πάμπολλες, χωρίς να επιβεβαιώνονται τις περισσότερες φορές.

Το επικρατέστερο σενάριο, μέχρι σήμερα, ήταν πως η 22χρονη, εθισμένη σε εξαρτησιογόνες ουσίες, έπεσε θύμα άγριου ομαδικού βιασμού με τις λεπτομέρειες είναι είναι ανατριχιαστικές.

Όμως, ένα νέο σενάριο «γεννήθηκε» μετά τη συνάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τη μητέρα της 22χρονης η οποία διατείνεται πως το παιδί της ουδέποτε βιάστηκε και δεν είναι «παρατημένο», όπως γράφτηκε.

Όπως υποστήριξε, μένει με την οικογένειά του στο ίδιο σπίτι και όλα όσα έχουν ειπωθεί από τα ΜΜΕ, περί κακών σχέσεων με την μητέρα της, δεν ευσταθούν.

Τι συνέβη στο Ζεφύρι

Η εκδοχή της μητέρας είναι πως η κοπέλα έφυγε από την περιοχή που μένει (σ.σ. πιθανότατα στους Αγίους Θεοδώρους) για να έρθει στην Αθήνα και να συναντήσει φίλους της. Μάλιστα, με έναν από αυτούς πηγαίνουν, για δικούς τους λόγους, όπως είπε, στο Ζεφύρι.

Ωστόσο, η μητέρα της 22χρονης λέει ότι όσα μεσολάβησαν μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο και να παραλάβει το κορίτσι, χωρίς τις αισθήσεις του, είναι μεν θολά αλλά κάποια άλλα είναι εντελώς ξεκάθαρα

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, η κόρη της δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι αλλά έξω στον δρόμο με τον φίλο της, όταν έχασε τις αισθήσεις της. Ο φίλος της ήταν, σύμφωνα πάντα με την μητέρα της, εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μάλιστα όταν την πήραν εκείνος κράτησε την τσάντα και το κινητό της.

Μάλιστα, προκειμένου να ειδοποιήσει την οικογένεια της 22χρονης, ο φίλος της ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook έκκληση για βοήθεια από όποιον το δει για να επικοινωνήσει με τους φίλους της.

Διαψεύδει το σενάριο του βιασμού

Μιλώντας πάντα με την Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα της 22χρονης διαψεύδει το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού η κόρη της.

Εξηγεί δε, πως έχει προσκομίσει στις αρχές έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το παιδί είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, ο ιατροδικαστής, μη γνωρίζοντας το ιστορικό, θεώρησε πως η 22χρονη έχει πέσει θύμα βιασμού. Με τα νέα δεδομένα, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τα σημάδια να προέρχονται από την επέμβαση αλλά να μην έχει γίνει σωστή αποθεραπεία. Ακόμα, πρόσθεσε πως το κορίτσι δεν είχε κανένα ίχνος βίας στο υπόλοιπο σώμα του. 

Έτοιμη να κινηθεί νομικά

Νομικά εναντίον όσων δημοσιοποίησαν στοιχεία που περιγράφουν την ταυτότητα της κοπέλας, σκοπεύει να κινηθεί η οικογένεια της 22χρονης. Όπως επισημαίνουν δημοσιοποιούνται πληροφορίες που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

 

altsantiri

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα