Δολοφονία Κηφισιά: Γνώριμη στον κόσμο της νύχτας η 33χρονη με πλούσιο βιογραφικό

Δολοφονία Κηφισιά: Γνώριμη στον κόσμο της νύχτας η 33χρονη με πλούσιο βιογραφικό

Μία γνώριμη γυναίκα στον «κόσμο της νύχτας» με… βιογραφικό εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι δολοφονημένη από καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό της σε υπόγειο πάρκινγκ στην Κηφισιά, με τις πρώτες εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. να αναφέρουν πως πρόκειται για ακόμη ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως διατηρούσε σχέση με ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο της νύχτας στα νότια προάστια και πως η δολοφονία της θεωρείται «αντίποινα» στην εκτέλεση του πασίγνωστου «Καράφλα», «Νταίζυ» ή «Σαμπρέλα», ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

 Πρόκειται για τη δεύτερη γυναίκα από τον κόσμο της νύχτας που δολοφονείται. Ειδικότερα, το 2009 είχε εκτελεστεί η Μ.Κ., σύζυγος αρχινονού του Πειραιά, με το θύμα της τελευταίας εκτέλεσης να θεωρείται τότε ύποπτο για τη δολοφονία της, ωστόσο το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε ποτέ.

Η 35χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην οδό Δαγκλή στην Κηφισιά και σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πυροβολήθηκε αρκετές φορές με το πολεμικό όπλο από άγνωστο ή αγνώστους μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Το σενάριο των «αντιποίνων» που προαναφέρθηκε θεωρείται ένα από τα επικρατέστερα, ωστόσο δεν αποκλείονται και άλλα. Η Κ.Α. πρόκειται για ένα πρόσωπο με ποινικό μητρώο, καθώς το 2009 είχε συλληφθεί για ληστεία, ενώ το 2011 άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να τη δολοφονήσουν και πάλι στην Λεωφόρο Βεΐκου. Τον Οκτώβριο εκείνου του έτους η 28χρονη τότε γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να μπει σε ένα ζαχαροπλαστείο όταν μία μηχανή πέρασε από το σημείο και οι αναβάτες της τη «γάζωσαν» χτυπώντας την στα πόδια.

Η δολοφονική ενέδρα -που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ- είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί αλλά γρήγορα να καταφέρει και πάλι να «σταθεί στα πόδια της». Μάλιστα, εκείνο το διάστημα ήταν επτά μηνών έγκυος. Κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για αρκετές ληστείες, ωστόσο είχε καταφέρει να απαλλαγεί από όλες. «Πρόκειται για ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο. Φαίνεται πως υπάρχει ένα ντόμινο εκτελέσεων και θεωρούμε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι ένας κύκλος αίματος που έχει ανοίξει και κλείνει ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς δεν ανοίγουν εύκολα τα στόματα. Το θύμα της επίθεσης ήταν γνώριμο στην Υπηρεσία μας και είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ληστείες. Εξετάζουμε τι μπορεί να προκάλεσε το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος της», είπε στον «Ε.Τ.» αξιωματικός της Ασφάλειας που έχει γνώση των ερευνών, τονίζοντας πως η Κ.Α. είχε αρκετά στενές επαφές με άτομα της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από άτομα του περίγυρού της για να διαπιστώσουν αν είχε δεχτεί απειλές το τελευταίο διάστημα. Ταυτόχρονα, προσπαθούν μέσω καμερών ασφαλείας στο σημείο ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό να εντοπίσουν ενδεχομένως κάποια ύποπτη κίνηση, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως ιδιαζόντως «προσεκτικοί» στις κινήσεις τους.

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που βρέθηκαν εκεί συνέλεξαν τουλάχιστον 15 κάλυκες από το σημείο της δολοφονίας, οι οποίοι εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν το όπλο της στυγερής εκτέλεσης είναι «καθαρό» ή εάν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.

«Υπάρχουν αρκετοί κάλυκες στο σημείο, πράγμα το οποίο δείχνει πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Είναι η γνωστή μέθοδος που χρησιμοποιούν οι εκτελεστές», λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές. Σημαντική θεωρείται και η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής για να ξεκαθαριστεί η ακριβής ώρα της δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν έγινε λίγο πριν από τον εντοπισμό της αλλά το βράδυ της Τρίτης.

ελεύθερος τύπος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα