Στα χέρια της αστυνομίας 59χρονος μέλος της σπείρας που έγδυνε celebrities

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένα από τα μέλη της συμμορίας που λήστευε επωνύμους στα νότια προάστια της Αττικής, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά την εξάρθρωσή της

Ο 59χρονος Αλβανός είχε βρει καταφύγιο σε επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Το ένταλμα είχε εκδοθεί το 2017 για τουλάχιστον 48 ληστείες και τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικών που είχαν καταδιώξει τη σπείρα και είχαν δεχτεί πυρά από πυροβόλο όπλο, αλλά και ενός πολίτη που είχε τολμήσει να αντισταθεί.

Ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της συμμορίας ήταν η γνωστή επιχειρηματίας Τέτα Καμπουρέλη, στο σπίτι της οποίας είχαν εισβάλει, είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον σύζυγό της και τον είχαν πυροβολήσει χωρίς να τον τραυματίσουν, ενώ είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα. Θύμα της συμμορίας των επωνύμων είχε πέσει και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, τον οποίο οι κακοποιοί είχαν παρακολουθήσει από το κέντρο όπου τραγουδούσε και στη συνέχεια είχαν εισβάλει στο σπίτι του, αρπάζοντας ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 3.000 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο του 2017 η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής είχε καταφέρει να εξαρθρώσει την άγρια συμμορία και έκλεισε στη φυλακή τα περισσότερα μέλη της, εκτός από τον 59χρονο που είχε καταφέρει να διαφύγει τη σύλληψη και πλέον βρίσκεται με χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα