Εξελίξεις με την δολοφονία του φαρμακοποιού. Ποιος γνώριζε πού πήγαινε;

Εξελίξεις με την δολοφονία του φαρμακοποιού.  Ποιος γνώριζε πού πήγαινε;

Εξελίξεις με την δολοφονία του φαρμακοποιού Βασιλή Φλώρου!

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τον Βάϊο Σύρο, οι Αστυνομικοί υποπτεύονται ότι ο δολοφόνος είχε μια κρίσιμη πληροφορία. Διαβάστε παρακάτω....

Το γεγονός ότι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο Βασίλης Φλώρος δεν θα πήγαινε να ανοίξει το φαρμακείο του, αλλά σκόπευε να πάει στο ΚΤΕΛ του Κηφισού, για να στείλει ένα δέμα στον γιο του που σπουδάζει στην Πάτρα φοιτητής και αυτή την εποχή έχει εξεταστική!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την παραπάνω πληροφορία εκτός από την οικογένεια του- διερευνάται και ποιος άλλος την γνώριζε. Είχε μιλήσει σε κάποιον από το φιλικό ή το επαγγελματικό του περιβάλλον; Είναι μια πληροφορία που εξατάζει πάρα πολύ σοβαρά από τις αρχές.

Το δεύτερο είναι ότι παραλίγο να είχαμε τετ α τετ του Αστυνομικού φρουρού στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, που βρίσκεται δύο στενά πιο κάτω από το σημείο που έγινε η δολοφονική επίθεση- ο Αστυνομικός άκουσε τους πυροβολισμούς, άρχισε να τρέχει- ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βάϊου Σύρου , έβγαλε το όπλο του προσπαθώντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει και τότε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα