Έγκλημα στην Κρύα Βρύση: Ο έρωτας για την 20χρονη όπλισε το χέρι του 38χρονου

Έγκλημα στην Κρύα Βρύση: Ο έρωτας για την 20χρονη όπλισε το χέρι του 38χρονου

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 20χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε χθες το βράδυ στο χωριό Κρύα Βρύση Πέλλας όταν πυροβολήθηκε με καραμπίνα από έναν 38χρονο.

Ωστόσο, από τον πυροβολισμό έπεσε νεκρή η 69χρονη γιαγιά του κοριτσιού η οποία μπήκε μπροστά για να προστατέψει την εγγονή της.

Την ίδια ώρα, ο δράστης της επίθεσης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο άντρας αποπειράθηκε αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε να αυτοπυροβοληθεί, ενώ φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση από οικείους και φίλους των θυμάτων, που επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Ο ίδιος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου συνέβη το επεισόδιο και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Λόγω της σοβαρότητας όμως των τραυμάτων του οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Ιπποκράτειο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας προσανατολίζονται στην εκδοχή τα κίνητρα του δράστη να ήταν ερωτικά. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα η 20χρονη είχε απορρίψει τον 38χρονο, λέγοντας του πως ήθελε να διακόψει κάθε σχέση μαζί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος επισκέφθηκε γύρω στις 9.20 το βράδυ το σπίτι των θυμάτων, όπου φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον γιο της 69χρονης. Στη συνέχεια, ο ίδιος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά όμως οπλισμένος. Από μαρτυρικές καταθέσεις προκύπτει ότι ο δράστης, φτάνοντας εξωτερικά της οικίας, άνοιξε πυρ με την καραμπίνα, με συνέπεια από τα σκάγια να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα.

Ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστο πώς, ο άντρας τραυμάτισε τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας και την εγγονή της.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα