Έγκλημα στου Φιλοππάπου: Ψάχνουν πώς έπεσε στα βράχια ο φοιτητής. Τι είπε η φίλη του

Έγκλημα στου Φιλοππάπου: Ψάχνουν πώς έπεσε στα βράχια ο φοιτητής. Τι είπε η φίλη του

Απαντήσεις στο μυστήριο γύρω από τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 25χρονου Έλληνα φοιτητή που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε σε βράχια στου Φιλοππάπου κατά τη διάρκεια ληστείας από τρία άτομα το βράδυ της Τετάρτης αναζητούν οι αστυνομικοί.

Ο νεαρός με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο Αττικής ήταν φοιτητής σε χώρα του εξωτερικού.

Ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τη φίλη του από την Πορτογαλία. Η βόλτα τους στου Φιλοπάππου χθες το βράδυ αποδείχθηκε μοιραία.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από τη σοκαρισμένη 23χρονη από την Πορτογαλία που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό κατά τη διάρκεια της ληστείας, προκύπτει ότι οι τρεις δράστες ήταν μελαμψοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο πρώτα χτύπησαν την κοπέλα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αρπάζοντας το κινητό και το πορτοφόλι της.

Στη θέα των τριών ληστών ο 25χρονος φοιτητής αντέδρας και ακολούθησε πάλη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφινιστεί πώς ακριβώς βρέθηκε στα βράχια ο νεαρός, αν, δηλαδή, γλίστρησε ή τον έσπρωξε κάποιος από τους τρεις άλλους άνδρες.

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές,  από την περιοχή οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση, καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Όμως, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.

Σημειώνεται ότι μόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοππάπου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

Οι συμμορίες αυτές έβαζαν στο στόχαστρο ζευγάρια στα οποία επιτίθονταν σε απόμερα σημεία κρατώντας μαχαίρια ή σπασμένα μπουκάλια.

 protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα