Φιλοπάππου: Ανακρίνονται ύποπτα άτομα για τον θάνατο του 25χρονου. Τι είπε η φίλη του

Φιλοπάππου: Ανακρίνονται ύποπτα άτομα για τον θάνατο του 25χρονου. Τι είπε η φίλη του

Οκτώ άτομα έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνονται για την επίθεση κατά του ζευγαριού χθες τη νύχτα στου Φιλοπάππου όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 25χρονος.

Οι ύποπτοι έχουν προσαχθεί από τους Αστυνομικούς καθώς κρίθηκαν ύποπτοι. Στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κοπέλα με καταγωγή από την Πορτογαλία μίλησε για τρεις άνδρες που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς, είπε στους Αστυνομικούς, απείλησε εκείνη. Οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον φίλο της. Η νύχτα είχε πέσει και το ζευγάρι ήταν αβοήθητο στου Φιλοπάππου.

Όπως περιέγραψε η 23χρονη ο ένας από τους ληστές της άρπαξε τον σάκο που είχε στην πλάτη της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

“Είχα στραμμένο το βλέμμα μου σε αυτόν” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 23χρονη. Όπως περιέγραψε άκουγε ότι ο φίλος της λογομαχούσε με τους άλλους δύο. Καταλάβαινε ότι εκείνοι δεν μιλούσαν καλά τα ελληνικά.

Ξαφνικά, όπως είπε είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.

Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να μάθουν εάν οι δράστες έσπρωξαν τον 25χρονο ή εάν εκείνος έχασε την ισορροπία του η κοπέλα δεν ήταν σε θέση δώσει διευκρινίσεις.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν. Φαίνεται ότι ο 25χρονος αντέδρασε όταν εκείνοι τους ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα και τότε δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο νεαρός φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο ο θάνατός του επήλθε από ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, μετά από πτώση στα βράχια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι εδώ και καιρό υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας καθώς υπήρξαν τον τελευταίο καιρό δεκάδες επιθέσεις τόσο στους Φιλοπάππου όσο και στην περιοχή της Ακρόπολης.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα