Βρήκαν άλλο ένα πτώμα στο οικόπεδο - νεκροταφείο: Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο

Βρήκαν άλλο ένα πτώμα στο οικόπεδο - νεκροταφείο: Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο

Το οικόπεδο του θανάτου στο Μάτι, το οικόπεδο όπου 26 άνθρωποι, ανάμεσά τους γονείς με τα παιδιά τους, φαίνεται πως κρύβει κι άλλα μυστικά. Κι άλλους νεκρούς από τη φωτιά που προκάλεσε 83 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, άγνωστο, ακόμα, αριθμό αγνοουμένων και ανυπολόγιστη καταστροφή σε περιουσίες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26.07.2018) λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 26 ψυχές, εντοπίστηκε ακόμη ένα θύμα από τη φωτιά στο Μάτι Αττικής. Ένα θύμα που βρισκόταν εκεί από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας όταν ξέσπασε η φωτιά. Ένα θύμα που κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, να συνειδητοποιήσει πως βρισκόταν εκεί.

Τέσσερις μέρες, αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές «χτενίζουν» το οικόπεδο του θανάτου. Μόλις χθες βρήκαν την απανθρακωμένη σορό. Όλες αυτές τις μέρες ήταν εκεί, δίπλα τους, μπροστά τους αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως η άμορφη μάζα ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την οργή της φωτιάς.
Στο σημείο, όπως δείχνουν τα πλάνα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βρίσκεται ένα αυτοκίνητο. Ένας «σκαραβαίος». Απανθρακωμένος κι αυτός. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Εκτιμάται πως ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στον φράχτη δίπλα στο σημείο, βρισκόταν στο αυτοκίνητο κι όταν κατάλαβε ότι η φωτιά πλησίαζε και δεν μπορούσε να κινηθεί άλλο, βγήκε για να μπορέσει να απομακρυνθεί. Δεν πρόλαβε. Άφησε εκεί την τελευταία του πνοή. Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο.

Υπολείμματα από απανθρακωμένες σορούς υπάρχουν παντού στο χώρο. Το δράμα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί δεν μπορούν σε συνειδητοποιήσουν την τραγωδία. Ένας από αυτούς είπε στον ΑΝΤ1 πως «έζησε» υπηρεσιακά το σεισμό της Αθήνας το ’99. «Αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει», είπε….

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα