Άντρο ναρκωτικών το Πεδίον του 'Αρεως! 230 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου

Άντρο ναρκωτικών το Πεδίον του 'Αρεως! 230 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου

Περισσότερες από 6.000 προσαγωγές και 230 συλλήψεις έχουν πραγματοποιήσει από τις αρχές του έτους οι Αρχές στο μεγαλύτερο υπαίθριο παζάρι ναρκωτικών της πρωτεύουσας, που στήνεται κάθε νύχτα στο Πεδίον του Αρεως

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., το πάρκο που φιλοδοξούσε να γίνει η ανάσα πρασίνου της πόλης έχει μετατραπεί σε άντρο για αγοραπωλησίες και χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ από τις δεκάδες εφόδους των αστυνομικών έχουν εντοπιστεί ακόμα και λαθραία τσιγάρα αλλά και όπλα!

Μάλιστα οι «ένοικοι» του πάρκου είναι μυημένοι σε σκληρές ναρκωτικές ουσίες όπως η ηρωίνη, το σίσα και η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με τις συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών να αγγίζουν τις 114. Την ίδια ώρα, άλλα 22 άτομα έχουν πιαστεί στην τσιμπίδα της Αστυνομίας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 10 για παράβαση του νόμου περί όπλων, επτά για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, πέντε για κλοπές και διαρρήξεις, τρία για ληστείες και 70 για άλλα αδικήματα. 

Συγκεκριμένα, από τις συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν κατασχεθεί 163 γραμμάρια κάνναβη, 125 γραμμάρια ηρωίνη, 1,5 γραμμάριο κοκαΐνη, 337 γραμμάρια μεθαδόνη σε υγρή μορφή, 15,5 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 9,9 γραμμάρια σίσα, 1.195 ναρκωτικά δισκία, 7 όπλα, 4 μαχαίρια και 710 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Μάλιστα οι αστυνομικές Αρχές δείχνουν αποφασισμένες να καταστείλουν την παραβατικότητα στο Πεδίον του Αρεως, που το τελευταίο διάστημα είναι απλησίαστο για τους απλούς πολίτες και τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Οπως τονίζουν, οι ειδικές αστυνομικές δράσεις μέσα και περιμετρικά του πάρκου θα συνεχιστούν με την ίδια συχνότητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα