Σπάζοντας τα τζάμια απεγκλώβισαν τους επιβάτες από το ΚΤΕΛ που ανατράπηκε στη Δράμα

Σπάζοντας τα τζάμια απεγκλώβισαν τους επιβάτες από το ΚΤΕΛ που ανατράπηκε στη Δράμα

Ανετράπη λεωφορείο υπεραστικό του  ΚΤΕΛ Δράμας, με 14 επιβάτες  υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το πρωί κι έπεσε σε καλλιεργήσιμη έκταση.

Το ατύχημα συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Δράμας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των χωριών Μπάφρα και Συμβολή, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αμφίπολη, ενώ το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Δράμα.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά οι 14 επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Πιο βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι είναι ο οδηγός του λεωφορείου αλλά εκτός κινδύνου, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Δράμας Θόδωρος Χατζόπουλος.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα, καθώς χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για  τον ασφαλή απεγκλωβισμό όλων των επιβαινόντων. Για να το πετύχουν αυτό, οι πυροσβέστες έσπασαν τα τζάμια στο μπροστινό και το πίσω μέρος του λεωφορείου, το οποίο είχε καταλήξει σε χωράφια με ηλιοτρόπια.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζόπουλο, το οδικό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο είναι κακό με πολλές κλειστές στροφές. Όπως τόνισε δεν μπόρεσε να μιλήσει ακόμα με τον οδηγό, προκειμένου να μάθει για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ τώρα όλες οι προσπάθειες από μέρους της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ εστιάζονται στην απομάκρυνση του λεωφορείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: