Αυτοκτονία 15χρονου στην Αργυρούπολη: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπόθεση

Αυτοκτονία 15χρονου στην Αργυρούπολη: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπόθεση

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπόθεση του 15χρονου αυτόχειρα από την Αργυρούπολη, καθώς οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.  

Ήδη οι καθηγητές του 15χρονου έχουν κληθεί να καταθέσουν για τα όσα γνωρίζουν γύρω από την αυτοκτονία του. Άλλωστε οι αρμόδιες Αρχές πιστεύουν ότι οι πρώτοι που μαθαίνουν εάν ένα παιδί υφίσταται bullying είναι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Ant1, οι γονείς του 15χρονου έχουν ήδη καταθέσει, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την κατάθεσή τους, καθώς λύγισαν. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν τέτοια που δεν τους επέτρεψε να πουν στους αστυνομικούς όσα γνώριζαν για τα όσα περνούσε ο γιος τους. Η Εισαγγελέας ανηλίκων αναμένεται να τους καλέσει ξανά τις επόμενες ημέρες.

Τελευταίοι που θα καταθέσουν σε αυτή την επείγουσα εισαγγελική έρευνα, εάν και εφόσον αποδειχτεί ότι άσκησαν λεκτική ή σωματική βίας εις βάροις του, θα είναι τα πρόσωπα που έχει κατονομάσει στο σημείωμα αυτοκτονίας του, οι 6 συμμαθητές του.

 

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα