Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον 15χρονο που αυτοκτόνησε

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον 15χρονο που αυτοκτόνησε

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον 15χρονο και τα αίτια που τον οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το παιδί είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγες μέρες πριν κρεμαστεί στο μπαλκόνι του δωματίου του. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» στις 25 Ιουνίου γύρω στις 21:00 το βράδυ ο 14χρονος βρισκόταν μαζί με φίλες του στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. 

Μαζί με την παρέα του κάθονταν σε ένα παγκάκι και ακριβώς απέναντί του, καθόταν μια άλλη παρέα αγοριών, ανάμεσά τους κι ένας μαθητής από το σχολείο του. 

Ο συμμαθητής του τον πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις γιατί ο 15χρονος κοιτούσε προς το μέρος του. Το παιδί επιχείρησε να φύγει, αλλά ο συμμαθητής του τον χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές. Είχε μάλιστα τραυματιστεί, αλλά δεν έδωσε συνέχεια και από ότι φαίνεται δεν το είπε και στους γονείς του. 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν τόσο το κινητό τηλέφωνο του παιδιού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα μετά από το πάρτι και ελάχιστες ώρες πριν αυτοκτονήσει, όσο και το ημερολόγιό του. 

Σήμερα στις 18:00 η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα