Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου

Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου

Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.

Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από τις 16:45 ειδικά μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού επιχειρούν στο σημείο προσπαθώντας καταρχήν να καθαρίσουν τη ΛΕΑ προς Κόρινθο από τα φερτά υλικά, με σκοπό να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν σιγά-σιγά τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί στο 29,5 χλμ και η ουρά των οποίων έφτανε σχεδόν το 1 χιλιόμετρο.

Σύμφωνα ωστόσο με νεότερες πληροφορίες λίγο πριν τις 18:00,  η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, αποκαταστάθηκε σε μια λωρίδα, ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Αττική οδό, εκτός από την έξοδο προς Μάνδρα, η οποία παραμένει κλειστή.

Τέλος, δυσχερής είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων, από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα