Άφαντος ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Τον ψάχνουν μέχρι και σε… στάνες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε την Παρασκευή (15.05.2018) για την προτροπή του σε πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής.

Η αστυνομική παρουσία είναι ισχυρή στο ορεινό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, απ’ όπου κατάγεται ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, και ιδιαίτερα στα χωριά του Ξηρόμερου.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν οχήματα, προκειμένου να φτάσουν σε οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Υπάρχουν όμως άνδρες της αστυνομίας που αναζητούν τον βουλευτή πόρτα-πόρτα στα χωριά, ενώ πραγματοποιούν έρευνες ακόμη και σε στάνες. 

Παράλληλα, "χτενίζουν" και τις δασικές περιοχές της περιοχής. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζονται να αφήσουν τα υπηρεσιακά τους οχήματα και να συνεχίσουν με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν σε δύσβατα σημεία για τα οποία έχουν πληροφορίες ότι μπορεί και να κρύβεται εκεί ο Μπαρμπαρούσης.

Πολύς κόσμος που τον γνωρίζει δηλώνει πως οι ενέργειές τους είναι απαράδεκτες, ενώ κάποιοι σπεύδουν τα δικαιολογήσουν τα όσα έχει κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ