Μάνα πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο

Μάνα πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο

Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου πατροκτόνου στη Ζάκυνθο. «Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο» ξεσπά με δάκρυα στα μάτια.

Η μητέρα του Αλέξη λυγίζει, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο χειρότερος της εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Ο γιος της σκότωσε τον πατέρα του για να μη ζήσουν τα 2 ετεροθαλή αδέρφια του, τη φρίκη που έζησε εκείνος στα 10 του χρόνια. "Μαμά λυπάμαι τα παιδιά" της έλεγε.

«Είμαστε συνένοχοι μου λέει το παιδί μου. Τι να κάνουμε παιδάκι μου; του λέω. Ότι και να έχουμε κάνει αυτός τα κουκουλώνει πλήρως και βγαίνει λάδι. Έβλεπε την κατάσταση πως ζούνε τα παιδιά. Εγώ υποψιαζόμουνα να σου πω την αλήθεια  γιατί αφού το είχε κάνει στο παιδάκι μου δεν θα το έκανε και εκεί; Μας απειλούσε».

Ο Αλέξης βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ναυπλίου. Νιώθει ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω του. Ξαναγεννήθηκα είπε στον αδερφό του που επικοινώνησε μαζί του.Οι δικηγόροι του σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης. Μέσα από τη φυλακή  ο 26χρονος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους δικούς του και ειδικά στη μητέρα του.
«Ήθελε να σώσει τα παιδιά»

«Έχω μιλήσει λίγο με παίρνει τηλέφωνο  κουράγιο μου δίνει. Ξέρετε τι παιδί είναι ο Αλέξης δε θέλει να με στεναχωρήσει . Γιατί να το κάνει το παιδί μου αυτό να χαραμίσει στα νιάτα του  για τον παλιάνθρωπο. Ήθελε για τα παιδάκια, δε λέω για τα παιδάκια,  αλλά γιατί να φθάσει μέχρι εκεί;»

Τα δυο ανήλικα παιδιά, ετεροθαλή αδέρφια του Αλέξη, φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή σε συγγενικό τους πρόσωπο. Παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι και θα αποφασίσουν για την τύχη τους.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα