Απεργία αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου στον ΟΣΕ – Τι ισχύει

Απεργία αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου στον ΟΣΕ  – Τι ισχύει

Απεργία αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου  στον ΟΣΕ. Οι εραζόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) προχωρά στις κινητοποιήσεις για να εκφράσει την αντίθεσή στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. Στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής (08.06.2018) οι εργαζόμενοι θα κάνουν και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Την Παρασκευή 08-06-2018 θα καταργηθούν όλες οι επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες εκτός των:

600, 601 που θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της 24ωρης απεργίας (Παρασκευή προς Σάββατο) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων.

Οι διεθνείς επιβατικές αμαξοστοιχίες 360/361 μεταξύ Θεσσαλονίκης–Στρυμώνα-Προμαχώνα- Κουλάτα – Θεσσαλονίκη  και 334/335 μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ειδομένης – Γευγελή – Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο  τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται  μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ94 και Χ95  από τους σταθμούς Σύνταγμα , Εθνική Αμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα