Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τα δύο σενάρια. Δεν φορούσε ζώνη το παιδί που τραυματίστηκε

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τα δύο σενάρια. Δεν φορούσε ζώνη το παιδί που τραυματίστηκε

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο το σενάριο της εμπλοκής και άλλου αυτοκινήτου στο τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση που είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν, ανάμεσά τους και ένα παιδί. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το θύμα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολώνα της στάσης και δεν ανέπνεε, ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν αναίσθητος με αίματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε πάνω σε στάση της οδού Παπανδρέου στις 08:20 το πρωί. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες, όμως σύντομα ο απολογισμός έγινε ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, μεταξύ αυτών ο οδηγός και η ανήλικη κόρη του, που επέβαινε στο όχημα. Ο τρίτος τραυματίας είναι ένας 80χρονος.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο 80χρονος και ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Οι πρώτες μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας ανέφεραν το ενδεχόμενο άλλο αυτοκίνητο να χτύπησε το ασημί Volkswagen του 40χρονου, βγάζοντάς το από την πορεία του και αποτέλεσμα να πέσει στη στάση. «Ακούσαμε κάτι πριν» είπε άνδρας που βρισκόταν σε μαγαζί της περιοχής την ώρα του δυστυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες, επίσης, ανέφεραν πως όταν έβγαλαν από το σμπαραλιασμένο το 9χρονο κοριτσάκι, εκείνο φώναζε «μας χτύπησαν».

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πηγές της Τροχαίας και πρόσθεσαν:

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση».

Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με την τροχαία, όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στη στάση. «Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Όσον αφορά στον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ το 9χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο διακομίστηκε στο "Παίδων Αγλαΐα Κυριακού". Σύμφωνα μάλιστα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το παιδί δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα