Μεταμόρφωση: Το θύμα εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε ΙΧ και κολώνα. Μας χτύπησαν, φώναζε η ανήλικη

Μεταμόρφωση: Το θύμα εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε ΙΧ και κολώνα. Μας χτύπησαν, φώναζε η ανήλικη

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Ένας άνδρας, 50 ετών, έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος), όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το θύμα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολόνα της στάσης και δεν ανέπνεε, ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν αναίσθητος με αίματα στο κεφάλι.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμεναν στη στάση.

Το 9χρονο κορίτσι, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, φώναζε «μας χτύπησαν».

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ι.Χ. που έπεσε στη στάση χτυπήθηκε δευτερόλεπτα νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση.

Άλλωστε, το ασημί όχημα φέρει χτύπημα στην πόρτα του οδηγού, κάτι που επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα όσα έλεγε το κοριτσάκι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το ασημί αυτοκίνητο που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη στάση στην οδό Παπανδρέου 119, συγκρούστηκε λίγο πριν με άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι επειδή στο σημείο εκείνο ο δρόμος είναι στενός, πολλοί οδηγοί κινούνται παράλληλα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ότι υπήρξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων κι έγινε το κακό.

Πάντως προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία αυτή, όμως οι άνδρες της Τροχαίας ερευνούν εξονυχιστικά τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των παρακείμενων επιχειρήσεων, ώστε να δουν αν όντως προηγήθηκε σύγκρουση με άλλο ΙΧ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα